Uvjeti plaćanja

UVJETI PLACANJA

Uvjeti placanja u internet trgovini

Kupnja putem TOP MODA internet trgovine i dostava su trenutno moguci samo na podrucju Hrvatske.
Narudzbom artikala na internet trgovini prihvacate ove uvjete placanja. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka posiljke.

Svi proizvodi ponudjeni u nasoj Internet trgovini narucuju se odabirom, koristenjem menija Kosarica i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobit cete obavijest na ekranu kao i putem elektronske poste da je Vasa narudzba zaprimljena.

CIJENE

Sve cijene su navedene u kunama s ukljucenim PDV-om.
Cijene vrijede u trenutku narucivanja, u slucaju da se cijena tijekom narudzbe promijeni prodavatelj ce o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadrzavamo pravo na pogreske, u slucaju pogreske bit cete obavijesteni.

PLACANJE

Placanje narucenih artikala moguce je izvrsiti samo pouzecem. Nakon uspjesno izvrsene narudžbe, zeljeni artikal se posalje i placate djelatniku HPekpresa prilikom dostave robe na adresu koju ste naveli.

Papirnati racun bit ce poslan kupcu zajedno s pošiljkom.

DOSTAVA

Naruceni proizvod cemo Vam isporuciti najkasnije u roku od 4 radna dana od narudzbe. Narudzbe zaprimljene nakon 21.00 sat i vikendom, obradjuju se prvi sljedeci radni dan.

Ukoliko narucenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit cemo Vas mailom i dogovoriti produzeni rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko narucite nekoliko proizvoda, isporucit cemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

Dostavu unutar Republike Hrvatske vrši HPekspres i cijena dostave je 28,90kn po posiljci na području cijele Republike Hrvatske i ona nije ukljucena u cijenu proizvoda. Dostava se placa direktno prilikom preuzimanja posiljke.

POVRAT ROBE I SREDSTAVA – RASKID UGOVORA

1. Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadrzana u ovoj glavi Zakona potrosac moze, ne navodeci za to razlog, raskinuti u roku od 14 radnih dana.
2. U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok iz stavka 1. ovog clanka pocinje teci od dana kada je potrosac primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrosaću bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti iz clanka 44. ovog Zakona.
3. U slucaju sklapanja ugovora o pruzanju usluge, rok iz stavka 1. ovog clanka pocinje teci od dana sklapanja ugovora, odnosno, ako do trenutka sklapanja ugovora potrosacu nije bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti, od dana primitka potvrde prethodne obavijesti.
Ugovor u ime i za racun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelimicno poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ovaj ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Kupac je duzan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna ostecenja i odmah reklamirati dostavljacu koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti posiljku na kojoj su vidljiva ostecenja. Kada isporucimo originalno zapakiran paket na Vasa vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrdjujete da je roba uredno isporucena.

TOP MODA d.o.o. odobrit ce povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slucaju nemogucnosti isporuke druge robe, nadoknadit cemo vam postanske troskove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju ste kupili.

IZJAVA O ZASTITI OSOBNIH PODATAKA KUPACA

Obavezujemo se pruzati zastitu osobnim podacima kupaca, na nacin da prikupljamo samo nuzne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nuzni za ispunjenje nasih obveza; informiramo kupce o nacinu koristenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogucnost izbora o upotrebi njihovih podataka, ukljucujuci mogucnost odluke zele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinske kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo cuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nuzni za obavljanje posla. Svi nasi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za postivanje nacela zastite privatnosti.