Uvjeti Plaćanja

UVJETI PLAćANJA

Uvjeti plaćanja u internet trgovini

Kupnja putem TOP MODA internet trgovine i dostava su trenutno mogući samo na području Hrvatske.
Narudžbom artikala na internet trgovini prihvacate ove uvjete plaćanja. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija Košarica i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte da je Vaša narudžba zaprimljena.

CIJENE

Sve cijene su navedene u kunama s ukljucenim PDV-om.
Cijene vrijede u trenutku narucivanja, u slucaju da se cijena tijekom narudzbe promijeni prodavatelj ce o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadrzavamo pravo na pogreske, u slucaju pogreske bit cete obavijesteni.

PLACANJE

Placanje narucenih artikala moguce je izvrsiti samo pouzecem. Nakon uspjesno izvrsene narudžbe, zeljeni artikal se posalje i placate djelatniku HPekpresa prilikom dostave robe na adresu koju ste naveli.

Papirnati racun bit ce poslan kupcu zajedno s pošiljkom.

DOSTAVA

Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 4 radna dana od narudžbe. Narudžbe zaprimljene nakon 21.00 sat i vikendom, obrađuju se prvi sljedeći radni dan.

Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas mailom i dogovoriti produzeni rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit cemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

Dostavu unutar Republike Hrvatske vrši HPekspres i cijena dostave je 28,90kn po posiljci na području cijele Republike Hrvatske i ona nije uključena u cijenu proizvoda. Dostava se plaća direktno prilikom preuzimanja pošiljke.

POVRAT ROBE I SREDSTAVA – RASKID UGOVORA

1. Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 14 radnih dana.
2. U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok iz stavka 1. ovog clanka poćinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrosaću bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti iz clanka 44. ovog Zakona.
3. U slučaju sklapanja ugovora o pružanju usluge, rok iz stavka 1. ovog clanka pocinje teći od dana sklapanja ugovora, odnosno, ako do trenutka sklapanja ugovora potrošaću nije bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti, od dana primitka potvrde prethodne obavijesti.
Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelimično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ovaj ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrdjujete da je roba uredno isporučena.

TOP MODA d.o.o. odobrit ce povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, nadoknadit ćemo vam poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju ste kupili.

IZJAVA O ZASTITI OSOBNIH PODATAKA KUPACA

Obavezujemo se pruzati zastitu osobnim podacima kupaca, na nacin da prikupljamo samo nuzne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nuzni za ispunjenje nasih obveza; informiramo kupce o nacinu koristenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogucnost izbora o upotrebi njihovih podataka, ukljucujuci mogucnost odluke zele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinske kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo cuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nuzni za obavljanje posla. Svi nasi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za postivanje nacela zastite privatnosti.